keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Kuninkaallinen vauva

Kuten olemme kaikki varmasti huomanneet, uusi kuninkaallinen vauva on syntynyt naapuriin. Se on juuri se vauva, josta kerran jo avauduin. Kuinka ollakaan, vauva syntyi juuri meidän vauvan laskettuna ajankohtana. Kaikista maailman päivistä juuri sinä samana päivänä.

Ehkä Jumala pitää mustasta huumorista.

Tai jos positiivisesti ajattelee, niin meillä on kuninkaallinen panorytmi. Rahvaalla se ei vain tuota mitään tuloksia.

6 kommenttia:

  1. Aivan järkyttävää sattumaa suorastaan! Voimia sinulle!

    Itsellä oli viime vuonna yksi mustimmista päivistä ikinä meneillään, jälleen epäonnistunut hoitokierros takana. Päivä oli todella vaikea ja sitten ystäväni pamauttaa odottavansa kolmatta lastaan. Reaktio oli se, että piti pidätellä naurua. Todella tragikoomista suorastaan. Kyllä on mustaa huumoria maailmassa, sillä tosin selviää osittain lapsettomuusahdistuksestakin välillä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Tuo on paljon pahempi tilanne, sillä se on todellista. Tämän minun asiani voi käsitellä yksin kotona suljettujen ovien takana. Siinä olet kyllä oikeassa, että musta huumori auttaa selviämään aika monesta jutusta tässä elämässä. Voimia!

      Poista
  2. Voi ei, anteeksi :D repesin ääneen tuolle mielikuvalle "kuninkaallinen panorytmi". Keskenmeno on perseestä. Siitä "mitä jos"-ajattelusta ei varmaan koskaan pääse yli :/ Itse koin keskenmenon maaliskuun alussa ja odottelen vielä ensimmäisiä menkkoja. Jo nyt mielessä pyörii vaan, että jos asiat olisivat menneet niin kuin pitää, niin olisin jo sillä ja sillä raskausviikolla. Huoh.
    Tsemppiä yritykseen!! Voidaan ainakin pikkusen lohduttautua ajatuksella, että raskaus on ainakin mahdollista alkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaistahan tämä on, ettei aina tiedä, itkeäkö vai nauraa! Voimia Sinulle keskenmenon käsittelyyn! <3 Tosiaan, ehkä me vielä tulemme raskaaksi - ainakin se on siis jollakin tasolla mahdollista.

      Poista
  3. Voi kuinka kuninkaallisen p*skaa tuuria! Kuninkaallinen panorytmi on pitkään aikaan hauskin keskenmenoon liittyvä sana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Mutta mehän revitään ilo sieltäkin, missä sitä ei oikeasti ole!

      Poista